Bovenverdieping
De plattegrond geeft de indeling van de kamers weer. De bedden op de tweepersoonskamers zijn deelbare tweepersoonsbedden en kunnen desgewenst tegen elkaar gezet worden.
De slaapkamers zijn in een zo orgineel mogelijke staat gehouden. De lage plafonds zijn op een paar kamers op Duitse wijze afgewerkt, namelijk met behang. In de grootste kamer (25m2) staan meerdere eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed.


De twee bedden hierboven die los staan hebben we in het dorp tweedehands gekocht. De andere kamer was de eerste kamer die we hebben opgeknapt. Alle kamers zijn voorzien van hangers op haken, een droogrekje aan de verwarming voor handdoeken en een spiegel.
In de kinderkamer staan behalve een lediantje ook een commode, een kleuterbed en een gewoon eenpersoonsbed. De andere achterkamer is een driepersoonskamer.In de badkamer is een nieuw toilet geplaatst. Naast deze badkamer is nog een separaat toilet met een wastafel.


Dit is de kleinste slaapkamer van het huis, deze kamer heeft geen verwarming en is daardoor in de winter niet te gebruiken.